perjantai 19. joulukuuta 2014

Seiskan nettijuttu

Ihmiset eivät muista, mitä olet sanonut tai tehnyt - ihmiset muistavat ne tunteet, jotka olet heissä herättänyt.

Kun aloitin kirjoittaa blogiani kuukausi sitten, pelkäsin ettei kukaan kiinnostu lukemaan sitä. Jaoin sitä itse ja ilokseni huomasin aiheen kiinnostavan. Halusin kuitenkin enemmän julkisuutta sille ja haluaisin tavoittaa enemmän raiskattuja. Tein päätöksen, että seiskan toimittaja Panu Hörkkö saisi halutessaan kirjoittaa siitä jonkinlaisen jutun. Pelkäsin saavani asiatonta palautetta vahvoja tunteita herättävän raiskausaiheen takia. Päätin ottaa riskin. Olen henkisesti melko vahva ja asiaton palaute ilman perusteluja ja anonyyminä ei saa minua provosoitumaan. Päinvastoin se saa huomaamaan miten paljon asenteissa on vielä muuttamista. 

Olen iloinen Panun tekemästä jutusta. Seiskaan tuo juttu sopi mielestäni siksikin, että oma blogitekstini on rohkeaa, avointa ja suoraa. Haluan kirjoittaa raiskauskokemuksestani kaunistelematta. Kerron omista tunteistani suoraan niin kuin ne silloin koin. Onneksi kirjoitin tuon jo lähes kolme vuotta sitten omaksi terapiakseni ja olen joutunut sensuroimaan pahimpia kohtia, pahimpia ajatuksiani. Silloin tekstini oli vielä uhrikertomus. Nyt suhtaudun siihen melko neutraalisti. Aika on tehnyt tehtävänsä. 

Sain myös kannustavia kommentteja jotka lämmittävät mieltäni ja koen valinneeni oikein oman polkuni. Seiskan jutun ansiosta blogini on nähnyt jo yli 50000 ja olen iloinen kommentoinnista, blogini alkoi elämään. 

Jatkossa tulen kertomaan raiskaustapaukseni loppuun. Myymälä- ja kassatoimisto-osuudesta en voi paljon kertoa turvatekijät huomioiden. Tulen kirjoittamaan miten koin oikeudenkäynnin ja pöytäkirjasta kirjoitan parhaat kohdat. Tulen kertomaan terapiastani ja rohkaisemaan muita raiskattuja. Neuvojakin tulen antamaan. 

Omassa elämässäni tapahtuu tällä hetkellä ihania asioita. Tämä blogini on yksi suurimmista unelmistani. Suuri unelmani toteutuu vuodenvaihteessa myös muuttaessamme miesystäväni kanssa yhteen. En koskaan olisi uskonut löytäväni sielunkumppania jakamaan elämää kanssani. Enkelit taitavat innoissaan järjestellä asioitani. 

Pidetään huolta toisistamme ja ihanaa joulunaikaa kaikille lukijoille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti