keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Raiskaa jos luulet olevasi kovis ja pala helvetissä

Raiskaus on rikos joka tuskin jättää ketään kylmäksi. Ei ainakaan keskustelupalstoilla. Mielipiteitä on yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin. Joidenkin mielestä miehet eivät voi ymmärtää raiskattua naista. Mielestäni ja kokemusteni perusteella välillä ymmärtävät jopa paremmin kuin naiset. Naiset saattavat vähätellä raiskatun kokemusta koska raiskatuksi joutumisen pelko ahdistaa. Naiset haluavat välttää raiskauksesta puhumista. Sen vuoksi moni raiskattu vaikenee eikä kerro läheisilleen. Itsekkin sain osakseni muutamia ajattelemattomia kommentteja, onneksi en kuitenkaan läheisiltäni enkä työkavereiltanikaan. Joku ihmetteli miksen vain paennut ja lyönyt raiskaajaa. Joku ihmetteli miksen viettänyt päivää suihkussa desinfioiden itseäni, koska raiskatun pitäisi hänen mielestään niin tehdä.  Jotkut kysyivät miten pystyin hymyilemään tai nauramaan kaiken jälkeen. Hepä näkivätkin vain pienen hetken elämästäni eivätkä tienneet miltä tuntui seistä saappaissani.

Useimmat raiskatut vaikenevat myös siksi, että Suomessa raiskaustuomiot ovat mitättömiä. Raiskattu ei halua lähteä pitkään ja raskaaseen oikeusprosessiin, koska raiskaaja ei joudu vastaamaan teostaan saadessaan ehdollisen tuomion. Minusta tuomiot pilkkaavat uhrin tuskaa. Raiskaajasta ollaan huolissaan muttei uhrista. Uhri ei saa terapiaa mutta raiskaajille tarjotaan terapiaa... Mikä tässä mättää ??? Kaikki ovat huolissaan ettei raiskaaja toistaisi tekoaan - mikä on myös oikein - muttei kukaan ole huolissaan mitä tapahtuu kun raiskattu kilahtaa...niin kaksinaismoralismia kullattuna maamme oikeuslaitoksella. Kukaan ei herää tähän tyhmyyteen ennen kuin on myöhäistä. Pakko kai itse kokea ennen kuin tajuaa?

Tapanilan raiskauksen uhrille haluan sanoa: TAISTELE KOKEMAASI VÄÄRYYTTÄ VASTAAN !!! Onneksi syyttäjä valittaa hovioikeuteen. Sain itse kuulla miten kohdalleni sattuikin ulkomaalainen raiskaaja ja olisinko tehnyt jutun julkiseksi jos raiskaajani olisikin kotimainen..Tiedoksi, että kyllä olisin. Voitte pitää minua mielessänne vaikka kuinka rasistina mutta sydämestäni tiedän etten ole. Kun uskaltaa puhua asioista asioiden "oikeilla" nimillä, tulee saamaan aina paskaa niskaansa. Jonkun se on tehtävä. Tapaan töissäni päivittäin ihania ja kunnollisia ulkomaalaisia ja tykkään heidän ystävällisyydestään ja iloisuudestaan. Uskon heidän olevan samaa mieltä kanssani. Jospa he uskaltaisivat kertoa mitä hyviä piirteitä he tuovat jäykkään kulttuuriimme. Olen kokenut työssäni myös sen miten ulkomaalaisuutta käytetään hyväksi: en ymmärrä, englanniksi.. ja minua syytetään rasistiksi kun en ota käytettyjä kenkiä vastaan. Työkaverini sanoi ettei tunne minua ennakkoluulottomampaa ihmistä. Se kertoo kaiken.

Toivon voivani pystyväni heittämään pallon eteenpäin. Toivon teitä kunnollisia ja ihania ulkomaalaisia tarttumaan haasteeseen pitämään melua itsestänne ja ihmettelemään uutta kotimaatanne. Toivon teidän uskaltavan puhua myös ongelmistamme joka koskee ulkomaalaisraiskauksia. TUOMITKAA NE  ja suomalaiset ymmärtävät teitä paremmin.

Mitä vihaan lähes yhtä paljon kuin raiskaajia ovat perättömät ilmiannot. Mielestäni suurin kunnianloukkaus mitä voi tehdä on tehdä perätön raiskausilmoitus. Pahin loukkaus meitä oikeasti raiskattuja kohtaan. Leiki tulella mutta ole sitten itse se palanut kelo. Sitä saa mitä tilaa. Karman laki toimikoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti