torstai 14. tammikuuta 2016

Raiskaajan kuulustelu osa 3

Raiskaajan tyttöystävä kertoi kuulusteluissa miehen palatessa kotiinsa Espooseen tapahtumailtana tämän lysähtäneen eteisen lattian matolle ja kertoneen joutuvansa vankilaan. Tyttöystävä kysyi, oliko mies todella syyllistynyt johonkin noin vakavaan. Tähän raiskaajani vastasi: jos tietäisit miten vakavasta asiasta on kysymys, yllättyisit. Hän sanoi, että joutuisi varmaan loppuiäkseen vankilaan. Kolmas asuinkumppani (mies) kertoi raiskaajani kotiintulosta kuulusteluissa näin: "En ole juurikaan tekemisissä hänen kanssaan. Hänen käytöksensä oli kuitenkin sellainen, että oli tehnyt jotain hyvin pahaa. Sen ilme oli niin sellainen, etten ole koskaan nähnyt sitä niin shokissa omasta tekemisestään kuin nyt. Kysyttäessä mitä minulle tuli mieleen hänen käytöksestään tai siitä mitä hän olisi tehnyt, ajattelin, että hän on joutunut johonkin tappeluun jossa toinen osapuoli on loukkaantunut pahasti tai on kuollut. Ainakin niin pahalta hän näytti."

Sanoinkuvaamattoman ISO KIITOS POLIISEILLE heidän ripeän älykkäästä toiminnastaan <3 Etevät poliisit pääsivät nopeasti raiskaajani jäljille ja tekivät tapahtumayönä kotietsinnän raiskaajani kiinniottamiseksi. Kotietsintään osallistui myös koirapartio. Asunnosta löydettiin raiskaajani, joka ei totellut poliisin käskytystä. Poliisikoira puri raiskaajaani jalkaan kiinnioton yhteydessä. Kaikki sympatiani koiralle <3

Kotietsinnän yhteydessä raiskaajani asuinkaverit kertoivat alustavissa puhutuksissa raiskaajani tulleen illalla kotiinsa. Hän oli riisunut yllään olevat vaatteensa ja ne oli viety jätesäkissä roskakatokseen, josta poliisit ne samana iltana löysivät. Vaatteet olivat samat kuin valvontakameroiden kuvissa. Vaatteiden seasta löytyi työpaikaltamme varastettu avain sekä samanlaista narua jota löytyi myös pukuhuoneesta ja jolla tekijä sitoi minut. Lisäksi housujen taskusta löytyi puhelimeni akku jonka raiskaajani oli ottanut kännykästäni etten saisi soitettua apua itselleni. Jätesäkistä löytyi myös kirjoja joihin oli kaiverrettu ryöstetyille rahoille tarkoitetut aukot. Asunnossa olevasta matkalaukusta löytyivät matkustusasiakirjat ja lentoliput aamulennolle. Raiskaajani toimitettiin pidätettynä poliisivankilaan 24.10.2010 aamuyöllä.

Raiskaajani kiinniotto oli minulle tärkeä - ehkä jopa tärkein - portti toipumiseeni. Minun ei tarvinnut enää pelätä. Pystyin keskittymään täysillä omaan toipumiseeni. Lennot olisi varmasti jäljitetty nopeastikin mutta itse määränpäässä tekijän jäljittäminen olisi ollut vaikeaa. Monta kysymystä olisi jäänyt avoimeksi. Halusin tekijän oikeuteen vastaamaan tekemisistään. Jos raiskaajani olisi ehtinyt paeta ulkomaille, se ei olisi ollut mahdollista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti