perjantai 5. toukokuuta 2017

Ann-Mari Leinonen: Sentillä rakkautta - Liattu - kirja on ilmestynyt

Tämän vuoden maaliskuussa sain kunnian osallistua WOW Finland festivaalin Tampere-talossa järjestettyyn paneelikeskusteluun aiheena "Miksi seksuaalisesta väkivallasta on niin vaikea puhua?" Keskustelijoina olivat lisäkseni  Tyttöjen Talon seksuaaliväkivaltatyön vastaava ohjaaja Kristiina Hannila ja kirjailija Ann-Mari Leinonen. Moderaattorina Paulina Ahokas.

Olin jo kotona googlannut Ann-Marin ja tutustunut hänen blogiinsa sentillä rakkautta. Odotin pääseväni tapaamaan Ann-Marin. Ennen tapahtumaa saapuessani Green Roomiin, ei ollut vaikea tunnistaa Kristiinan (Krissen) kanssa keskustelevaa, elämäniloa ja naisellisuutta pursuavaa Ann-Maria. Kaiken alta paistoi kuitenkin sekä fyysisesti että henkisesti hyväksikäytetyn tuska. Tuska, jota kokee jouduttuaan menetetyn luottamuksen jälkeen rakentamaan uudelleen sirpaleista elämäänsä eheäksi. Elämän vaikeimpia haasteita. Elämän raadollisuutta. On ollut ratkaistava, miten elämän raateleman sielun saisi jälleen elämää rakastavaksi, miten saisi veren kiertämään jo kerran lähes hengittämättömässä sielussa. Miten oppisi luottamaan jälleen ihmisiin, elämään, itseensä...Heti ymmärsin, miten valtavan taistelun Ann-Mari oli käynyt. Joutunut rakentamaan koko elämänsä uudelleen. Ajattelin myös, että Ann-Mari on selviytyjä ja huomasin, miten lämmin ihminen hän on. Oli helppoa olla hänen seurassaan ja koin ikimuistoisia hetkiä keskustellessamme. Upea energia, upea nainen suurella sydämellä. Tiedän jo, ettei kohtaamisemme jäänyt viimeiseksi.

Ann-Mari Leinosen esikoisteos on ilmestynyt ja kirjaa voi tilata Rose-kustannuksen kautta. Kirja on Ann-Marin omakohtainen kokemus raiskauksesta ja sen jälkeisestä henkisen hyväksikäytön kokemuksesta selviytymisestä ja edelleen jatkuvasta taistelusta itsensä eheytymiseen. Se on vahvan ja rohkean naisen uskallus kertoa kokemuksestaan ja elämästään, rikkoen hiljaisuuden ja antaen vertaistukea valitettavan helposti samaistuttavalla kokemuksellaan. Upea Ann-Mari, KIITOS  <3

Sentillä rakkautta - liattu -kirja
Tositapahtumia mukaileva kertomus naisesta, joka on uhrina niin
rikoksessa kuin rakkaudessa. Juuri kun raiskattu nainen julman rikoksen
jälkeen uskaltaa jälleen luottaa ja päästää lähelleen miehen, hänen
sielunsa ja sydämensä revitään riekaleiksi uudestaan. Kirja on myös
puheenvuoro oman kehonkuvan hyväksymisestä, erilaisuuden
arvostamisesta ja itsekunnioituksesta. Se on raaka ja realistinen kuvaus
rakkauden kerjäläisestä, joka joutuu päättymättömältä tuntuneeseen
syöksykierteeseen rakastaessaan väärää miestä - osaamatta kuitenkaan
rakastaa itseään.
Osa kirjan tuotoista lahjoitetaan Tukinainen ry:lle.

Kirjaa voi tilata  https://holvi.com/shop/Rose-kustannus/product/26570e21334f59102a18ad5305f63f45/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti