keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

 

           MUUTOKSEN PYÖRTEISSÄ


Me jokainen tarvitsemme ympärillemme ihmisiä, jotka luovat meihin toivoa epätoivon hetkillämme. Suunnannäyttäjiä risteyksessä väärään suuntaan eksyneille. Silmäpareja, jotka näkevät harhailijan mielen tuolle puolen. Herkän kuuloaistin kuulemaan lausumattomia sanoja, näkemään sisälle sielun syvyyksiin. Yliaistillisia kykyjä näkemään näkymättömyyttä, kuulemaan hiljaisuuden puhetta. Aistimaan kuivuneita kyyneleitä. Kutsun heitä enkeleiksi, valon lähettiläiksi. Tunnen syvää kiitollisuutta, että piehtaroidessani elämäni syvimmissä mutalammikoissa, eteeni on aina ilmestynyt tällainen "oraakkeli". En olisi koskaan selviytynyt ilman näiden ihmisten tukea ja viisautta. 

Elämäni oli melko tummanharmaata muutaman viime vuoden ajan. Vaikeudet kasaantuivat enkä osannut pyristellä takaisin jaloilleni. Olin kadottanut itseni tyhjyyteen. Olin eksynyt monimutkaisen elämän sokkeloihin. Elämäni oli kuin labyrintti, josta yritin löytää ulos - onnistumatta. Tunsin itseni ulkopuoliseksi omassa elämässäni. Luonteeni räiskähteleväisyys ja linnoittautumiseni tikarisanojeni suojaan eivät olleet helppoja hetkiä lähimmillenikään. Olin todella jumissa itseni kanssa ja inhosin itseäni ja elämäntapojani. Suoritin elämääni automaattiohjauksella. Vihasin, että olin tullut vanhaksi ja joka päivä kehossani tuntui olevan joku uusi paikka remontin tarpeessa. Pelotti ajatus kamalasta loppuelämästä vanhana harppuna.  Olin luonut itselleni vankilan omilla ajatuksillani. 

Onneksi elämä osaa yllättää, kun luulet jo nähneesi kaiken! Pitää vain avata silmät. Toukokuussa 2023 aloitin Prevenian terveysvalmennuksen työfysioterapeutin ilmoittamana. Valmennus kesti puoli vuotta ja päättyi marraskuussa 2023. Valmennuksen myötä koko elämäni muuttui saadessani itseluottamukseni takaisin ja heräsin pitkästä talviunestani. Olen oppinut paljon uusia temppuja ja tapoja ja nautin elämästäni. Tunnen itseni jälleen eläväksi. Muutosmatkani jatkuu opiskellessani itseni kerroksia ja toimimalla itseni koekaniinina. 

Tulen kertomaan blogissani muutosmatkastani ja sen vaikutuksesta elämääni. Oivalluksistani, ajatuksistani, elämän haasteista. Toivon kirjoituksieni tuovan toivoa samojen asioiden kanssa kamppaileville. 

 

 Linkki Prevenian sivulle:

 https://prevenia.fi/jasminin-muutosmatka-terveysvalmennuksen-avulla

 


  

 

     

                           


         

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti