lauantai 12. joulukuuta 2015

Raiskaajan kuulustelu osa 1

Kuulusteluissa asianomistajan eli uhrin ja todistajien on ehdottomasti puhuttava totta. Epäilty saa kertoa mitä haluaa. Raiskaajani tarinat olivat varsin värikkäitä ja samalla epätoivoisia yrityksiä pelastaa oma nahkansa. Kuulusteluissa kertomus vaihtui aina uuteen hänen jäädessään kiinni valheistaan. Heti alussa kertomuksemme poikkesivat huomattavasti toisistaan. Saatuani pöytäkirjan itselleni poliisien suorittaman esitutkinnan valmistuttua luin ensimmäiseksi raiskaajani kuulustelukertomukset. Nauroin ja itkin, raiskaajani tarinat sisälsivät niin värikkäitä käänteitä, että tuntui pökerryttävältä. 

Seuraavassa otteita raiskaajani kuulusteluista. P = poliisi, R = raiskaaja
P: Mitä pukuhuoneessa tapahtui?
R: Kun minä tulin pukuhuoneeseen, nainen oli alasti. Minä menin takaisin ovelle ja sanoin: "anteeksi". Tämä nainen vastasi minulle, että "ei mitään". Tämän jälkeen nainen tuli minun polvelle naisen ollessa alasti. Tämän jälkeen nainen pyysi, että minä nuolisin hänen emätintään. Minä kieltäydyin sanomalla, että ei missään nimessä. Tämän jälkeen nainen otti tuolin minun vierestä ja laittoi sen samaan pukuhuoneeseen. Tämän jälkeen työnsin sormet takaisin naisen emättimeen naisen ollessa tuolilla istumassa täysin alasti. Tämän jälkeen pyysin naiselta, voisinko naida häntä. Nainen vastasi, että hänellä ei kondomia. Tämän jälkeen nainen tuli minun syliini ja halusi naida. Minä en pistänyt siitintä naisen sisään, koska minulla ei ollut kondomia. Tämän jälkeen nainen ryhtyi pukeutumaan ja laittoi vaatteet kokonaan päälleen. Tämän jälkeen nainen antoi avaimen minulle pyytämättäni. Kun nainen antoi avaimen minulle, niin nainen pyysi minua tarkistamaan, onko vartija Citymarketissa sisällä. Minä kieltäydyin, ja sanoin ei, koska Citymarketissa on niin monta kameraa, jotka kuvaavat aluetta. Sanoin naiselle, että en mene yksin vaan että jos nainen haluaa, niin mennään sinne Citymarkettiin yhdessä tarkistamaan, onko vartija sisällä.

P: Asianomistaja kertoi, että sinä olit sitonut hänen kädet yhteen selän taakse sekä sitonut hänen jalat yhteen, miten kommentoit?
R: Tämä on valetta. En ole sitonut naista mitenkään. 
P: Oliko sinulla mitään teräasetta, kun olit Citymarketissa?
R: Ei ollut.

P: Poliisilla on valvontakamerakuvaa, kun otat tämän veitsen selkäsi takaa omista vaatteista, miten tätä kommentoit?
R: Tämä ei ole totta, miten muka ottaisin takaa veitsen. Olin ensiksi naisen kanssa täällä pukuhuoneessa, jossa sain tämän veitsen naiselta. Tällöin nainen antoi saappaastaan veitsen minulle. Naisten pukuhuoneessa sain siis tämän veitsen itselleni. Täällä naisten pukuhuoneessa nainen antoi minulle oman puhelimensa, johon piti vaihtaa sim-kortti. Sim-kortti oli niin tiukassa, etten saanut sitä käsin irroitettua, ja yritin tällä naisen antamalla veitsellä irrottaa tätä sim-korttia puhelimesta. Kysyttäessä vastaan, että sainkin tämän irti tällä veitsellä. Tämän jälkeen laitoin sen veitsen siihen sivuun, mistä nainen otti sen sitten itselleen. Tämän jälkeen lähdimme sieltä pukuhuoneesta pois. Nainen halusi, että minä kävelen edellä sinne liikkeeseen, mutta itse en pitänyt ajatuksesta, että minun takanani tulee henkilö, jolla on veitsi hallussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti