keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Raiskaajan kuulustelu osa 2

P: Kerroit edellisessä kuulustelussa, että et sitonut pukuhuoneessa tätä naista. Naisen kertoman mukaan sinä sidoit hänen kätensä selän taakse yhteen ja lisäksi sidoit hänen jalkansa, miten tätä kommentoit?
R: Tämä on valetta, en ole siellä naista sitonut. Se, että kädet olisi sidottu tiukasti yhteen, ei ole totta. Tässä minulla olleessa narussa oli silmukka, jonka sisälle nainen työnsi itse toisen kätensä, ja tämän jälkeen minä vetäisin narusta, jolloin silmukka kiristyi naisen ranteen ympärille. Tällöin nainen sanoi, että: ai, tämä sattuu. Tällöin nainen istui alastomana minun polvellani kädet vapaina.
P: Kerroit, että sidoit naisen toisen käden. Sidoitko toista kättä ollenkaan?
R: Nainen työnsi tähän silmukkaan alun pitäenkin molemmat kätensä. Eli nainen työnsi kätensä edestä päin, jolloin hänen kätensä olivat vartalon edessä. Kysyttäessä vastaan, että nainen meni pukeutumaan tämän jälkeen. Tämä naisten pukuhuone käsittää kaksi erillistä tilaa, jonka toisessa tilassa nainen pukeutui ja minä menin siihen toiselle puolelle tätä tilaa. Laitoin tuohon tilojen välisen oven taakse lattialle narun, jossa oli silmukka. Kun nainen oli pukeutunut, niin hän tuli tähän samaan huoneeseen, missä minä itse olin. Tällöin nainen astui silmukkaan, jolloin minä nykäisin narusta.
P: Miten nainen reagoi siihen, kun sinä nykäisit narusta?
R: Nainen huusi: aiotko tappaa minut.

P: Poliisi on saanut televalvontatiedot sinun käytössä olleista puhelimista. Niistä käy ilmi, että kun olet työpaikallasi, sinulle ei soita tuolloin kukaan. Kertomasi siitä, että nainen soitti sinulle, ei pidä paikkaansa. Miten tätä kommentoit?
R: Kyllä se nainen minulle soitti. Asia on niin, että suomalaiset osaa Suomessa tehdä niin, että nainen pystyy soittamaan niin, ettei siitä jää jälkeä eikä tieto tule poliisille. Minäkin osaisin toimia niin ehkä Liberiassa.

Raiskaajani oli suunnitellut tekoaan. Kyseisenä rikosiltana hän pyysi työkaveriaan tekemään loppuosan työvuorostaan koska hänellä "olisi jotain tekemistä" omien sanojensa mukaan. Alustavassa puhutuksessa raiskaajani väitti tunteneensa minut viisi kuukautta ja pitäneensä minua tyttöystävänään. Hän myös väitti poliisille meidän olleen yhdynnässä useamman kerran työpäivän jälkeen. Miehen kertomuksen mukaan minä olin työpäiväni jälkeen yleensä soittanut hänelle ja pyytänyt häntä tulemaan myymälän takahuoneeseen, jonne hänen mukaansa vein myös varastettuja tavaroita. Kyseisenä rikoksen tapahtumapäivänä hän kertoi minun vieneen hänelle mustat Reebokin kengät. Lisäksi hän oli kehunut poliisille minun pyytäneen häntä harrastamaan seksiä kanssani naisten pukuhuoneeseen. Puhutuksen lopuksi raiskaajani oli kysynyt poliisilta, että joutuuko hän olemaan montakin vuotta vankilassa tämän vuoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti